Om performission

performission er et performancebyrå med ekspertise innen affiliatemarkedsføring. Stian Longva, som er daglig leder og eier av det norske selskapet, har lang erfaring fra bl.a. affiliatemarkedsføring, søkemotormarkedsføring og sosiale medier. I 2011 startet han det norske kontoret til affiliatenettverket TradeTracker og ledet selskapet frem til 2016. Med kontorer i Norge, Sverige og Finland har performission et nordisk fokus, men ved hjelp av den globale handelsplattformen Exchange PMX hjelper vi også nettbutikker med performance marketing i både Europa og Asia.

Eksperter på affiliatemarkedsføring

performission er ikke et klassisk affiliatenettverk som jobber med tusenvis av publishers. Vi fokuserer derimot utelukkende på de beste publishers på markedet og vi jobber alltid tett med nettbutikkene for å finne den riktige miksen av publishers for nettopp deres nettbutikk. Nettbutikker kan gjennom plattformen også inngå avtaler med andre publishers de ønsker å samarbeide med, og de kan benytte affiliatenettverk gjennom plattformen. Den kan dermed benyttes som en hub ved å samle flere eksisterende avtaler med affiliatenettverk slik at alle kjøres gjennom en og samme kanal.

Vårt mission

Vi i performission har et ganske enkelt ønske, å se våre kunder lykkes med netthandel. Med bakgrunn i dette gjør vi det enkelt nettbutikker, vi tilbyr en av markedets beste programvarer uten faste kostnader. Som betaling for våre tjenester tar vi bare en lav og fornuftig provisjonskostnad for fullførte og godkjente salg. Dette gir deg mer til overs som du kan bruke på andre aktiviteter, eller du kan rett og slett spare det til bunnlinjen.

Kort fortalt vil performission:

La oss skape resultater sammen

Vi synes den beste måten å starte et samarbeid på er å ta en uformell prat slik at vi kan lære hverandre å kjenne. Da finner vi raskt ut om vi er god match, noe som er viktig om vi skal skape langsiktige resultater sammen. Så kontakt oss i dag for en lønnsom prat på +47 22 12 01 02 eller send oss en mail på kontakt@performission.no.